Inter bekrefter bud på Eriksen

Tottenham-spiller Christian Eriksen har i lengre tid vært ryktet til Inter. Mandag kveld bekreftet den italienske klubben at de har lagt inn bud på dansken.

BEKREFTER BUD: Inter har lagt inn bud på Tottenham-spiller Christian Eriksen. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix
BEKREFTER BUD: Inter har lagt inn bud på Tottenham-spiller Christian Eriksen. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

- Christian Eriksen er en viktig spiller. Vi har avgitt et offisielt bud, og nå venter vi, sa Inters sportsdirektør til Sky Sports Italia mandag kveld.

27-åringen har spilt for Tottenham siden høsten 2013, men har den siste tiden slitt med spilletid. Etter at José Mourinho overtok treneransvaret i London-klubben i november, har dansken kun startet tre av elleve seriekamper.

Eriksens kontrakt med Tottenham utløper i sommer. I løpet av seks og et halvt år i London-klubben har dansken tatt sølv i mesterligaen og ligacupen. Midtbanespilleren har tidligere spilt for nederlandske Ajax.

Inter innehar 2.-plassen i Serie A. Avstanden opp til serieleder Juventus er fire poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer