NY KLUBB, SAMME LAG: Rafael Benitez forlot Liverpool og fikk straks Inter-jobben. Her under sin førstse trening med Inter-spillerne nord for Milan. Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE
NY KLUBB, SAMME LAG: Rafael Benitez forlot Liverpool og fikk straks Inter-jobben. Her under sin førstse trening med Inter-spillerne nord for Milan. Foto: AFP/GIUSEPPE CACACEVis mer

Inter best også med Benitez

Det mener Milan-back Zambrotta.

|||José Mourinho er borte, men Inter er fortsatt laget som må slås i serie A. Det mener Milan-backen Gianluca Zambrotta (33).

Veteranen mener byrival Inter er den store favoritten foran serie A-starten, selv om Mourinho har reist til Real Madrid. Han er blitt erstattet av tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez.

- Inter er fortsatt laget som må slås. Det er det beste laget, og så følger Juventus, Roma og oss. Det er slik det ser ut på papiret, men det kan endre seg ute på banen, sier Zambrotta.

Inter har tatt fem seriegull på rad. Sist sesong ledet Mourinho klubben til en imponerende trippeltriumf med seier i serie, cup og mesterliga.

Zambrotta og Milan endte på tredjeplass i serie A i vår. Milan-ledelsen har fått kritikk for manglende aktivitet på overgangsmarkedet og for at klubben ikke satser nok på yngre spillere. Kun midtstopperne Sokratis Papastathopoulos (22) og Mario Yepes (34) er hentet i sommer.

- Det er ikke min jobb å snakke om overganger og gjøre sportsdirektørens jobb. Men jeg mener vi er klare til å kjempe på tre fronter, sier Zambrotta.

33-åringen tror også Ronaldinho (30) kan finne tilbake til god, gammel form.

- Han trener godt og virker fornøyd. Han har et ønske om å bli stor igjen. Jeg kjenner ikke til hans personlige situasjon, men det viktigste er at han hjelper oss med å vinne kamper, forteller Zambrotta.

(NTB-AFP)

KLARE TIL Å KJEMPE: Milan- og Italia-back Gianluca Zambrotta sier at hans lag er utfordrer sammen med to Juve og Roma. Foto: AFP/FILIPPO MONTEFORTE
KLARE TIL Å KJEMPE: Milan- og Italia-back Gianluca Zambrotta sier at hans lag er utfordrer sammen med to Juve og Roma. Foto: AFP/FILIPPO MONTEFORTE Vis mer