Inter bommet, bommet og bommet

Trengte dommerhjelp for å berge uavgjort mot Brescia.

SCORER ALLTID MOT INTER: Andrea Caracciolo feirer etter å ha scoret mot Inter. Spissen har lagt det til vane å score mot seriemesterne, og har totalt scoret 5 mål mot Milano-klubben. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
SCORER ALLTID MOT INTER: Andrea Caracciolo feirer etter å ha scoret mot Inter. Spissen har lagt det til vane å score mot seriemesterne, og har totalt scoret 5 mål mot Milano-klubben. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACEVis mer

(Dagbladet): • Inter - Brescia 1-1

Inter spilte uavgjort for tredje seriekamp på rad hjemme mot Brescia i kveld. Gjestene hadde bare vunnet fire av totalt 42 oppgjør mot Inter i Serie A-sammenheng før dagens oppgjør.

Bare 15 minutter var spilt da Andrea Caracciolo rystet Giuseppe Meazza.

Scorer alltid mot Inter Spissen, som har lagt det til vane å score mot nettopp Inter, fikk noe heldig med seg ballen i duell med Walter Samuel. Lucio kom stormende til for å hjelpe sin argentinske stopperkollega, men var for sent ute til å hindre Caracciolo som hamret ballen til side for keeperen.

Inter-manager Rafael Benitez så lite imponert ut på sidelinja, og gestikulerte misfornøyd til støtteapparatet sitt før han noterte flittig i en blokk. Gestikuleringen ble ikke mindre frenetisk når Maicon måtte gi seg etter 25. minutter med det som så ut som en hofteskade.

Bare to minutter etter scoringen, og Inter skapte sin største sjanse for kvelden. Det unge stjerneskuddet Coutinho fikk ballen i mellomrommet mellom forsvar og angrep. Ballen flakket kraftig i lufta, og Brescia-keeperen fikk med nød og verge slått ballen vekk.

Straffe Inter fortsatte å presse, og nevnte Coutinho, Samuel Eto'o og Goran Pandev misbrukte alle gode muligheter. Brescia holdt unna, helt til Eto'o ble felt innenfor 16-meteren 72 minutter ut i oppgjøret.

Dommeren pekte på straffemerket, mens Brescia-spillerne protesterte heftig. Det hadde de god grunn til.

KNYTTET SKOA: Samuel Eto'o knyter skoen til Michele Arcari. Foto: AP Photo/Antonio Calanni
KNYTTET SKOA: Samuel Eto'o knyter skoen til Michele Arcari. Foto: AP Photo/Antonio Calanni Vis mer

Reprisene viste at Eto'o tråkket på ballen og ikke ble felt av Brescia-forsvareren.

Eto'o tok straffen selv, og sendte keeperen en vei og ballen den andre.

Resten av kampen foregikk rundt 16-meteren til Brescia, men Diego Milito - som brant en gedigen mulighet like før slutt - og Inter klarte aldri å finne nettmaskene igjen og Brescia tok med det et imponerende poeng med seg fra San Siro.

SKADET: Maicon gikk hinkende av banen, trolig med en hofteskade. Foto: AP Photo/Antonio Calanni
SKADET: Maicon gikk hinkende av banen, trolig med en hofteskade. Foto: AP Photo/Antonio Calanni Vis mer