- Inter byr 370 millioner for Bale

Gjør seg klar til budkrig mot Real Madrid og Mourinho.

Foto: EPA / Jonathan Brady / Scanpix
Foto: EPA / Jonathan Brady / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Inter vil prøve å signere Tottenhams Gareth Bale med et bud på 370 millioner kroner til sommeren.

Det melder The Guardian i ettermiddag.

Også Real Madrid skal være interessert i lynvingens tjenester, og forsøkte allerede i sommer å sikre seg 21-åringens signatur, ifølge avisa. Et eventuelt Inter-bud vil trolig føre til en solid budkrig for waliseren.

Til Daily Telegraph sier en Tottenham-kilde at ryktene er «bare tull» og at Bale vil bli værende i London også neste sesong. Senest i november skal Harry Redknapp ha sagt at Bale ikke ville forlate klubben selv om de ikke skulle kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

Bale skal ha imponert Inter-president Massimo Morratti stort da han scoret hat-trick på San Siro og herjet med høyreback Maicon på White Hart Lane i fjor høst.

Sportsredaktøren i The Guardian, Ian Prior, skriver på Twitter at saken (som ikke har noen åpne kilder, journ. anm) være basert på «svært gode kilder».

Om ryktene skal stemme og en overgang gå i orden, vil han bli den dyreste britiske spilleren gjennom tidene. Rio Ferdinands overgang fra Leeds til Manchester United i 2002 er per i dag det meste som er betalt for en britisk spiller. Alex Ferguson bladde da opp nærmere 300 millioner kroner for midtstopperen.

Bale har scoret syv mål på 23 kamper i Premier League denne sesongen, og har én målgivende pasning, ifølge Opta.