Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Inter byr på Beckham

Glem Real Madrid. Nå er det italienske Inter som leder jakten på United-stjernen.

Det hevder den anerkjente engelske avisa The Times i dag. De skriver at den italienske storklubben kommer til å legge inn et bud på England-kapteinen i sommer.

Klubbpresident Massimo Moratti håper Beckham vil flytte på seg, på tross av at 28-åringen erklærte sin lojalitet overfor Manchester United seinest i forrige uke.

Inter har fulgt Beckham tett de siste to årene, og skal nylig ha gjort forsiktige forespørsler om midtbanespilleren. Inter mener de vil få napp med et bud på nærmere 350 mill. kroner.

Real Madrid skal ikke være så kjøpesugne lenger. Semifinaletapet mot Champions League onsdag har fått øynene opp for det virkelige behovet i klubben: En midtstopper i verdensklasse.

Og hvis midtbanen skal styrkes er det Arsenals Patrick Vieira som frister mest, skriver avisa.

Beckham sjøl skal ikke være negativ til å bytte base til Milano. Spice-kona Victoria skal ha møtt Inter-president Moratti på en av sine hyppige turer til motebyen. Tidligere har også Moratti uttalt at han gjerne kjøper Beckham - hvis det er mulig.

I helga røpte Manchester United-direktør Peter Kenyon at Beckham er til salgs, men bare for en sum over 380 mill. kroner.

Ifølge The Times er United engstelige over at Beckham bare har to år igjen av kontrakten. Og manager Alex Fergusons entusiasme for spilleren skal ha kjølnet, fordi moteikonet bruker voldsomt mye tid på aktiviteter utenfor fotballen.

United-sjefen har også satt Beckham på benken i viktige kamper, seinest da klubben møtte Real Madrid i Champions League.

Fortsettelse følger. Helt sikkert.

(Dagbladet.no)

<B>BLIR, ELLER?:</B> Ryktene rundt David Beckham fortsetter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media