- Inter er ikke like sterke som under Mourinho

Bayern Munchen tror på revansje i kveld.

Revansjesugen: Stjernespiller Franck Ribéry tror ikke på reprise fra fjorårets finale hvor Inter vant 2-0 mot Bayern Munchen. Foto:REUTERS/Alessandro Garofalo
Revansjesugen: Stjernespiller Franck Ribéry tror ikke på reprise fra fjorårets finale hvor Inter vant 2-0 mot Bayern Munchen. Foto:REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

(Dagbladet): Det er klart for en reprise av fjorårets finale når Inter tar imot Bayern Munchen i dagens åttedelsfinale i Champions League. Tyskerne skal revansjere et 0-2 tap, og spillerne har klokketro på at de kan ryste Inter i kveld.

- Vi er bestemte på at vi skal gå videre. Vi ønsker å vinne begge kampene, sier Bastian Schweinsteiger.

- Vi frykter ikke Inter, sier Thomas Muller.

Ikke like sterke Den største grunnen til at mange har mistet troen på at Inter kan gjenta bragden fra i fjor, er avgangen til suksesstrener José Mourinho. Benitez tok over jobben før inneværende sesong, men ble erstattet av Leonardo etter en katastrofal start for de regjerende serie- og Champions League mesterne.

Leonardo er mer interessert i å angripe motstanderen, og har tidligere uttalt at fotball handler om å score mål. Inter har virkelig funnet formen med sin nye trener, og laget står med 9-0-2 etter at brasilianeren tok over klubben.

- Inter er nok ikke så sterke som de var under Mourinho, men de blir tøffe å slå. Det er en stor klubb med mange stjerner, sier Franck Ribéry.

Sportsdirektør Christian Nerlinger er storfornøyd med at spillerne er optimistiske før kveldens batalje.

- Jeg er glad for at spillerne våre kommer med slike positive uttalelser, det viser at vi har selvtillit, sier Nerlinger.

Duo usikker Inter må kanskje klare seg uten to av sine største stjerner i kveld. Både Wesley Sneijder og forsvarsbauta Lucio er usikker til dagens kamp grunnet skader.

Følg kampen i vårt fotballstudio fra klokken 20.45.

Angrip: Inter-manager Leonardo har lovet å angripe når Inter-spillerne løper ut på Giuseppe Meazza i kveld. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Angrip: Inter-manager Leonardo har lovet å angripe når Inter-spillerne løper ut på Giuseppe Meazza i kveld. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer