Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Inter fikk blyhagl i posten

- Trusselen er ikke rettet mot Zlatan, fastslår klubbens pressesjef.

(Dagbladet.no): Det italienske nyhetsbyrået ANSA meldte tidligere i dag at Inter har mottatt et brev inneholdende blyhagl og trusler mot president Massimo Moratti, trener Roberto Mancini, Inter-sjef Gabriele Oriali og den svenske spissen Zlatan Ibrahimovic.

Men det siste avkrefter nå den italienske klubbens pressesjef overfor Expressen.se.

- Jeg kan ikke uttale meg om denne saken. Det jeg kan si, er at det ikke er blitt rettet noen trussel mot Zlatan Ibrahimovic, sier Andrea Butti til den svenske nettavisa.

Det håndskrevne trusselbrevet ble åpnet av Inter i dag, dagen etter at også AC Milan fikk en lignende henvendelse. Den inneholdt et prosjektil fra et skytevåpen.

Det italienske sikkerhetspolitiet Digos etterforsker nå de to uhyggelige forsendelsene.

BLE IKKE TRUET: Det er ikke mye Inter vil si om trusselen de skal ha fått i posten i dag, men de avkrefter iallfall at Zlatan Ibrahimovic er blant de som er truet. Foto: ANTONIO CALANNI/AP/SCANPIX
BLE IKKE TRUET: Det er ikke mye Inter vil si om trusselen de skal ha fått i posten i dag, men de avkrefter iallfall at Zlatan Ibrahimovic er blant de som er truet. Foto: ANTONIO CALANNI/AP/SCANPIX Vis mer
TRUES: AC Milan og eier Silvio Berlusconi fikk i går tilsendt et trusselbrev inneholdende et prosjektil fra et skytevåpen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media