GIR SEG PÅ TOPP: Inter-president Massimo Moratti (t.v) fikk svarene han ikke ville ha fra Jose Mourinho i går. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini
GIR SEG PÅ TOPP: Inter-president Massimo Moratti (t.v) fikk svarene han ikke ville ha fra Jose Mourinho i går. Foto: REUTERS/Stefano RellandiniVis mer

Inter har gitt opp Mourinho

Moratti fikk tung beskjed under middag.

|||

• Mourinho til Real: Disse vil han hente til Madrid

Jose Mourinhos dager i Inter er over. Det kunne Inter-president Massimo Moratti bekrefte etter å ha spist middag med suksesstreneren.

De to hadde en hyggelig middag sammen mandag, og der fortalte portugiseren at han ikke har til hensikt å bli værende i Inter, selv om han førte laget til mesterligasuksess i år.

Moratti sa etter middagen at 47 år gamle Mourinho allerede har bestemt seg for å forlate Inter. Han ønsker å ta over som sjef i Real Madrid som endte opp uten noen stor internasjonal seier denne sesongen, selv om den spanske gigantklubben brukte enorme summer på å sikre seg nye spillere.

Mourinho ses på som et klart førstevalg i Real Madrid etter at han er den yngste treneren som har klart å vinne mesterligaen med lagene sine.

Han har ikke vunnet én gang, men to. I år førte han også Inter til en fantastisk trippeltriumf, for det ble seier både i Serie A og i den italienske cupen også ved siden av mesterligatriumfen.

- Jeg føler meg temmelig sikker på at Mourinho forlater Inter nå, sier Moratti, og Mourinho selv har også antydet at det er Real Madrid som blir hans neste stopp, men foreløpig er ingenting helt avklart verken med Inter eller den spanske toppklubben.

?José Mourinho har kontrakt med Inter som løper til ut 2012-sesongen. 

?• Vant Champions League lørdag: - Nå vil jeg vinne Champions League med Real Madrid

(NTB-AFP)