Inter har vunnet sju på rad

Snudde til seier mot Lazio.

Det måtte en snuoperasjon til da Inter vant 2-1 mot Lazio og gikk forbi gjestene på tabellen i italiensk serie A søndag. Seieren var Inters sjuende på rad.

Etter en katastrofal åpning på sesongen med bare fire poeng på seks kamper, har Inter siden slutten av november fått vind i seilene. Sist helg gikk Claudio Ranieris menn seirende ut i byderbyet mot Milan, som søndag ble fulgt opp med å ta over fjerdeplassen.

Det var likevel gjestene fra Roma som kom først i føringen da Tommaso Rocchi avsluttet til 1-0 på elegant vis etter halvtimen spilt. Lazio ledet på dette tidspunktet fortjent.

Baklengsmålet fikk vertene til å våkne og kampen tok seg opp. Minuttet før pause gjorde Diego Milito som i byderbyet for en uke siden. Argentineren plasserte ballen forbi fingertuppene til Lazio-keeper Federico Marchetti.

I annen omgang viste begge lag vilje til å gå for alle poengene. I det 63. minutt sto Giampaolo Pazzini for kveldens største prestasjon da han lynraskt kom på en ball fra Lucio. Spissen fikk skrudd ballen over Marchetti og i nettet med utsiden av høyrefoten.

Kort tid etter hadde Lazio en stor sjanse til å utligne, men den så normalt sikre Miroslav Klose avsluttet rett på Julio Cesar. Gjestene trykket på resten av omgangen, men da det ikke ble mål to minutter på overtid ebbet kampen ut i tre nye poeng til hjemmelaget.

Inter er seks poeng bak serieleder Juventus og har tre poeng opp til serietreer Udinese. Tapet gjør at Lazio befinner seg på femteplassen med sine totalt 33 poeng.

(NTB)