Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Inter-interesse for Henry og van Nistelrooy

Bekreftes i Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Thierry Henry og Ruud van Nistelrooy vet nå at de er ønsket i italienske Inter, dersom spissene velger å forlate Arsenal og Manchester United.

Inter-eier Massimo Moratti bekrefter på klubbens hjemmeside at de følger Henrys situasjon nøye. 28-åringen har bare kontrakt med londonklubben fram til neste sommer

- Jeg tror franskmannen er fornøyd i London og at Arsenal vil forlenge. Derfor er de førstevalget. Det blir noe helt annnet hvis spilleren vil oppleve noe et annet sted. Henry er en spiller jeg liker å se, sier Moratti.

Overfor sportsavisa Gazzetta dello Sport uttrykker Inter-sjefen også beundring for van Nistelrooy.

- Van Nistelrooy er en god angriper. Forskjeller mellom Henry og van Nistelrooy er at jeg vet at van Nistelrooy ikke er fornøyd i Manchester, sier Moratti.

Den oppfatningen deler ikke United-sjef Alex Ferguson, på tross av at han har valgt å plassere den 29-årige nederlenderen på benken i de fire siste kampene.

- Det er uheldig for Ruud, men hans tid kommer. Det er helt klart, sier Ferguson som understreker at van Nistelrooy ikke klager over at Luis Saha foretrekkes på topp for tida.

- Han må bare være tålmodig, og det har han vært.

LEGGER INN BUD UTEN FORLENGELSE: Inter-president Massimo Moratti vil prøve å kjøpe Henry dersom han ikke forlenger kontrakten. Foto: Scanpix/Ap
LEGGER INN BUD UTEN FORLENGELSE: Inter-president Massimo Moratti vil prøve å kjøpe Henry dersom han ikke forlenger kontrakten. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
IKKE LYKKELIG? Inter med påstander om van Nistelrooy.
SPISSER STALLEN: Moratti kan tenke seg å robbe Arsenal og Untied.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!