Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serie A

Inter klatrer etter 4-2 seier

I ferd med å snu elendig sesongstart. 

GRUNN TIL Å JUBLE: Inters Mauro Icardi (til høyre) feirer etter 4-2-scoringen mot Fiorentina. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO/NTB Scanpix
GRUNN TIL Å JUBLE: Inters Mauro Icardi (til høyre) feirer etter 4-2-scoringen mot Fiorentina. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO/NTB Scanpix Vis mer

3-0 etter 19 minutter og 4-2 til slutt. Inter fikk en pangstart i kampen mot Fiorentina og klatret på tabellen. Nå ligger laget på 8.-plass.

Det er fire poeng opp til Napoli på plassen foran etter at 14 serierunder er unnagjort i Serie A. Napoli skuffet med bare 1-1 mot Sassuolo og falt litt tilbake i toppstriden.

Marcelo Brozovic, Antonio Candreva og Mauro Icardi ga hjemmelaget en «flying start» på San Siro mandag kveld. Kampen var i realiteten avgjort til Inters fordel etter bare 19 minutter. Icardi fastsatte da også sluttresultat til 4-2 i sluttminuttet, men før det hadde Nikola Kalinic og Josip Ilicic skapt spenning ved å redusere til 2-3.

Lorenzo Insigne ordnet 1-0 for Napoli på hjemmebane og satte litt fart i publikum, men åtte minutter før slutt utlignet Gregoire Defrel, slik at det endte 1-1. Napoli mistet to viktige poeng i toppstriden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling