Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Inter knuste Romas cupdrøm igjen

1-1 i kveld var ikke nok for Riises lag.

SLÅTT UT: John Arne Riise og Roma spilte 1-1 mot Inter og Javier Zanetti i Milano i kveld. Det betyr 2-1 sammenlagt og cupfinaleplass til Inter. Foto: Olivier Morin, AFP/Scanpix
SLÅTT UT: John Arne Riise og Roma spilte 1-1 mot Inter og Javier Zanetti i Milano i kveld. Det betyr 2-1 sammenlagt og cupfinaleplass til Inter. Foto: Olivier Morin, AFP/Scanpix Vis mer

1-1 mot Inter i kveldens cupsemifinale holdt ikke for John Arne Riise og Roma. Fjorårsmesteren fra Milano er klar for finale med 2-1 sammenlagt.

I år som i fjor satte Inter en stopper for Romas drøm om cupgull. Da ble det 0-1-tap i finalen for Riise & co.

Før den andre semifinalekampen sto nordmannens lag overfor en vanskelig oppgave, og 0-1 fra hjemmemøtet mot et formsterkt Inter ble akkurat hakket for tøft.

Første omgang var jevn, men vertene kom best i gang etter pause. Etter litt romstering rundt Romas 16-meter endte ballen opp hos Samuel Eto'o i det 58. minutt. Kameruneren var god og heldig da han fikk satt ballen mellom beina til Simone Perrotta og inn til 1-0.

Roma nektet å gi seg og fikk lønn for strevet etter 83 minutter. Perrotta la inn til Marco Borriello, som rev seg løs og stanget inn 1-1.

Dessverre for hovedstadslaget var det for liten tid igjen. Roma skjøv samtlige 11 mann opp på en corner på overtid, men det nyttet ikke nevneverdig.

Inter er dermed klar for finale mot Palermo, som slo Milan 2-1 hjemme tirsdag og 4-3 sammenlagt.

John Arne Riise spilte hele kampen for Roma.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media