Det ble ampert mellom Steven Nzonzi og Matias Vecino. Foto: Andrew Medichini / AP
Det ble ampert mellom Steven Nzonzi og Matias Vecino. Foto: Andrew Medichini / APVis mer

Uavgjort mellom Inter og Roma

Inter mistet seieren i hovedstaden

Inter ledet to ganger, men måtte ta til takke med 2-2 borte mot Roma. Til tross for poengtapet er Milano-klubben fortsatt tabelltoer i Serie A.

Det var duket for storkamp mellom Roma og Inter i hovedstaden søndag. Inter jaktet seier for ikke å gi Juventus en enda større luke i toppen.

Bortelaget tok ledelsen ved Keita Baldé i det 37. minuttet. Baldé nærmest løp ballen i nettmaskene etter et innlegg fra Danilo D'Ambrosio. Lagene gikk i garderoben med 1-0 til Inter.

Perle fra 20 meter

Seks minutter etter hvilen kom Romas utligning, og det på praktfullt vis. Cengiz Ünders langskudd fra 20 meter suste i mål bak Inters sisteskanse Samir Handanovic.

Inter tok igjen ledelsen 20 minutter ut i andre omgang, denne gang ved Mauro Icardi. Han headet et hjørnespark i mål.

Det tok derimot ikke lang tid før Roma slo tilbake og utlignet. Hjemmelaget fikk straffe etter en hands i feltet, og Aleksandar Kolarov var sikker fra 11-meteren. Dermed sto det 2-2.

Det ble ingen flere mål i kampen, og til tross for kun ett poeng til Inter beholdt de andreplassen i Serie A. Inter befinner seg nå elleve poeng bak Juventus. Klubben er foran Napoli på bedre målforskjell. Roma ligger på 7.-plass.

Klatret til fjerde

Tidligere søndag var det et skadepreget Milan som tok imot opprykkslaget Parma. Gjestene tok ledelsen etter 49 minutter, men kort tid etterpå utlignet Patrick Cutrone til 1-1.

Milan sikret seieren i det 70. minuttet da Kessie satte ballen i nettmaskene fra straffemerket. Parma klarte aldri å utligne, og kampen endte dermed 2-1 på San Siro.

Hjemmelaget sikret med det tre viktige poeng i Serie A-toppen og klatret opp til fjerdeplass, ett poeng foran Lazio. De fire beste lagene i Italia er sikret plass i Champions League neste sesong.

Nevnte Lazio måte nøye seg med 1-1 borte mot seiersløse ChievoVerona.

I de øvrige kampene i italiensk fotball søndag endte det 1-1 mellom Frosinone og Cagliari, Sassuolo og Udinese spilte 0-0, mens Torino slo Genova 2-1.