ØNSKET I UNITED: Wesley Sneijder er jaktet av Manchester United, men Inter vil ifølge United ikke selge ham. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
ØNSKET I UNITED: Wesley Sneijder er jaktet av Manchester United, men Inter vil ifølge United ikke selge ham. Foto: REUTERS/Giampiero SpositoVis mer

- Inter nekter å selge Sneijder til oss

Ferguson fortviler.

Manchester United-manager Alex Ferguson vil gjerne ha Inters midtbanejuvel Wesley Sneijder med på laget. Men det er omtrent umulig, forteller skotten til united.no.

Inter har flere ganger insistert på at Sneijder ikke er til salgs med mindre de får et gigantbud for nederlenderen. Likevel hevder engelske medier at det bare er et spørsmål om tid før spilleren er klar for de røde fra Manchester.

Nå avvises ryktene også av Ferguson. United-manageren bekrefter at klubben er interessert i midtbanemannen, men beskriver et mulig kjøp vanskelig.

- Nei, rapportene om salg stemmer ikke. Inter nekter å selge ham, så det er en vanskelig situasjon. Vi får se, sier Ferguson til united.no.

Kjøpsryktene tones ytterligere ned av at Sneijder selv ikke ønsker å forlate motebyen Milano. I et intervju med italienske Vanity Fair sier han at han bare går dersom klubben ber ham om det.

- Dersom klubben vil selge meg, går jeg dit de ber meg om å gå. Men det hadde vært trist å flytte. Jeg og min kone er lykkelige i Milano, og jeg ville ha savnet Inter, sier 27-åringen.

(NTB)