Inter setter frist for Zlatan-bud

Chelsea skal være interessert.

FRIST FOR ZLATAN-BUD: I en tid hvor de fleste store profiler kobles til andre klubber, er Zlatan et yndet objekt for spekulasjoner. Nå har Inter satt ned foten og bedt beilerne lgge penger på bordet før 1.juli. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
FRIST FOR ZLATAN-BUD: I en tid hvor de fleste store profiler kobles til andre klubber, er Zlatan et yndet objekt for spekulasjoner. Nå har Inter satt ned foten og bedt beilerne lgge penger på bordet før 1.juli. Foto: REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

|||

Klubber som ønsker å sikre seg Zlatan Ibrahimovic må få opp farten. Inter-ledelsen vil bare høre på bud ut juni, melder Gazetta dello Sport.

Barcelona har valgt å droppe framstøtet og Real Madrid påstår de ikke er interesserte i Inter-spissen.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal derimot foberede et bud på drøye 300 millioner kroner for svensken.

Avisen skriver at Inter-ledelsen regner med at det ikke blir noe klubbskifte for svensken, ettersom det ikke er kommet inn noen passende bud ennå.

- Jeg tror ikke Ibra kommer til å dra. Men hvis han gjør det, så blir det bare til en stor klubb, en klubb som vi kan byttehandle med så vi får en spiller på tilsvarende nivå, sier klubbtrener José Mourinho til Corriere dello Sport. (©NTB)