Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Inter sikret seg de Vrij

Den nederlandske midtstopperen Stefan de Vrij forlater Lazio og skal spille for Serie A-rivalen Inter fra neste sesong.

NY KLUBB: Stefan de Vrij (til venstre) blir lagkamerat med Mauro Icardi i Inter neste sesong. Foto: Angelo Carconi / ANSA via AP / NTB scanpix
NY KLUBB: Stefan de Vrij (til venstre) blir lagkamerat med Mauro Icardi i Inter neste sesong. Foto: Angelo Carconi / ANSA via AP / NTB scanpix Vis mer

Dermed er framtiden avklart for spilleren som på ryktebørsen er blitt koblet til flere europeiske storklubber. De Vrijs kontrakt med Lazio går ut 30. juni, og dermed kunne han gå gratis til en annen klubb.

- Jeg kan knapt vente med å komme i gang. Jeg har signert en femårskontrakt. Jeg tror jeg kan utvikle meg videre i Inter, sa de Vrij til pressekorpset under Nederlands landslagssamling før landskampene mot Slovakia og Italia.

Overgangen har ført til spekulasjoner om hvorvidt de Vrij spilte på sitt beste nivå da Lazio og Inter møttes i siste serierunde i Italia tidligere i måneden.

Kampen ble en ren finale om avansement til mesterligaen neste sesong, og Lazio trengte kun uavgjort for å sikre tredjeplassen i serien. På stillingen 2-1 til vertene felte de Vrij Inters Mauro Icardi og laget straffe. Icardi utlignet på straffen, og senere sikret Matías Vecino 3-2-seier for gjestene fra Milano. Dermed endte Lazio på 5.-plass, som gir spill i europaligaen neste sesong.

- Alle som kjenner meg vet at jeg ga alt i den kampen. Jeg vet ikke om de tror på det i Italia, så jeg skrudde av alt i en uke. Nå er jeg bare fokusert på landslaget, sier de Vrij selv.

Han får ikke oppleve sommerens fotball-VM. Sist Nederlands fotballherrer kvalifiserte seg for et mesterskap var i 2014 (VM i Brasil).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media