Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Inter slo Valencia

John Carew og hans kolleger greide ikke å stoppe Inter i den første kvartfinalen i Champions League. Inter vant 1-0. Dagbladet.no fulgte kvartfinalene direkte.

Valencia åpnet best, men 14 minutter ut i kampen headet Christian Vieri Inter i ledelsen etter et cornerinnlegg fra venstrekanten - som såvidt var innom hodet til Crespo først. Det var Vieris andre nettkjenning i Champions League i år.

To røde

Ti minutter ut i andre omgang ble det dramatikk etter et sammenstøt mellom Emre og Albelda. Etter mye knuffing, dytting og kjeftbruk på midten, svarte den tyske dommeren med å gi både Emre og Albelda rødt kort.

John Carew hadde noen sjanser for Valencia, men greide ikke å finne nettmaskene. Nordmannen ble byttet ut etter 65 minutter.

Solid Nedved

I den andre kvartfinalen var Juventus nær ved å påføre spanske Barcelona årets første tap i Champions League. Paolo Montero ga Juventus ledelsen kvarteret ut i kampen. Pavel Nedved la inn fra venstrekanten, Alessandro Del Piero klinte til på brassespark, og Montero satte returen fra keeperen i nettmaskene.

Barcelona fikk sin første klare målsjanse 53 minutter ut i kampen. Keeper Buffon reddet såvidt volleyskuddet fra Xavi.

Tolv minutter før slutt utliknet Javier Saviola etter pasning fra Michael Reiziger. Marco Di Vaio var nær scoring for Juventus på overtid, men innbytteren skjøt utenfor alene med keeper.

Tjekkiske Nedved spilte en solid kamp for Juventus.

Den andre kvartfinalen i Champions League spilles 22. og 23. april.

Dagbladet.no fulgte kampene direkte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media