SKUFFET: Av bildet er det ikke helt enkelt å se om det er Inter eller Parma som vant kampen. Det var altså Parma. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET: Av bildet er det ikke helt enkelt å se om det er Inter eller Parma som vant kampen. Det var altså Parma. Foto: NTB ScanpixVis mer

Inter snublet før CL-comebacket

Serie A-starten har på langt nær gått på skinner for Inter. Lørdag ble Milano-klubben senket av en av sine egne i 0-1-tapet hjemme mot nyopprykkede Parma.

I sommer lånte den italienske fotballstorheten ut 20-årige Federico Dimarco til Parma. Med en drømmescoring var det nettopp ham som avgjorde lørdagens oppgjør.

Forsvarsspilleren sendte av gårde en kanon fra langt hold da ti minutter gjensto. Inter greide aldri å svare og gikk på nok et poengtap. Klubben har kun vunnet én av sine fire første Serie A-kamper i den nye sesongen. Fasiten er skuffende fire poeng.

– Det er vanskelig å finne en årsak og en unnskyldning etter to tap på fire kamper. Vi er nødt til å gjøre det bedre, sa Inter-trener Luciano Spalletti etter det overraskende hjemmetapet.

Forrige sesong ledet han Inter tilbake til mesterligaen. Milano-klubbens møte med Tottenham tirsdag blir dens første opptreden i den gjeveste europacupen på seks år.

Lørdagens seier var Parmas første siden opprykket. I 2015 gikk klubben konkurs og ble degradert til Serie D, men rykket sensasjonelt opp tre sesonger på rad.

Napoli holdt også på å rote bort poeng i opptakten til mesterligaen, men i det 79. minutt sikret Lorenzo Insigne 1-0-seier hjemme mot Fiorentina. Carlo Ancelottis menn har ni poeng etter fire runder.

(NTB)