Inter-spillere tatt med buksa nede

Sexskandalen i Italia fortsetter: Fire fotballspillere fra Serie A-klubben Inter er tatt på fersken med prostituerte. - De var dumme som ble oppdaget, sier Inter-trener Marco Tardelli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I går ble det kjent at italiensk politi har rullet opp en prostitusjonsliga som opererte fra en nettside.

Flere Roma- og Juventus-spillere har vært i søkelyset, men nå innrømmer Inter at fire av spillerne deres har kjøpt sex.

Milan-politiet stormet en privat middag der spillerne befant seg sammen med flere prostituerte. Først nektet Inter, men nå legger klubben seg flat.

Det er ikke kjent hvilke Inter-spillerne som ble avslørt. Inter-trener Tardelli rister på hodet av gutta sine, melder den engelske avisa Independent.

- De var dumme som ble oppdaget. De var for lettvinte. Jeg tror at hvis du absolutt må gjøre sånne ting, må du i hvert fall sørge for at du ikke blir tatt.

Inters mektige president Massimo Moratti er voldsomt skuffet over spillerne, og vil at alle kortene skal på bordet.

- Nå for tida tar jeg ikke telefonen. Jeg er redd for at det er noe forferdelig hver gang det ringer. Nå må gutta snakke. Hvis alt dette stemmer må de være profesjonelle, både på og utenfor banen, sier presidenten til Gazzetta dello Sport i dag.

Politiets etterforskning startet da de oppdaget en italiensk nettside som solgte seksuelle tjenester. Etter lengre tids spaning ble jentene arrestert - på festen hos Inter-spillerne.

Dette er ikke første gang Inter har vært involvert i en sexskandale. For to år siden ble en brasiliansk prostituert arrestert. På henne fant de flere telefonnummere til toppspillere - blant annet Inters superstjerne Ronaldo.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer