Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Måtte vinne for å ta seg til Champions League

Inter til mesterligaen etter seier mot røde Lazio

Den siste Champions League-plassen i Serie A ble avgjort på høydramatisk vis mellom Lazio og Inter.

KLARE FOR MESTERLIGAEN: Mauro Icardi og Inter nudde kampen og vant 3-2 borte mot Lazio søndag kveld. Foto: NTB/Scanpix
KLARE FOR MESTERLIGAEN: Mauro Icardi og Inter nudde kampen og vant 3-2 borte mot Lazio søndag kveld. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Inter slo Lazio 3-2 i siste serierunde i Serie A. Dermed går Milano-laget til mesterligaen på Lazios bekostning. Lazio måtte avslutte kampen med ni mann.

Resultatet gjør at Inter blir nummer fire i Serie A denne sesongen, slått av Juventus, Napoli og Roma. De fire øverste plassene gir mesterligaspill neste sesong.

Tabellfemmer Lazio må nøye seg med spill i europaligaen. Inter er kun foran Lazio på innbyrdes oppgjør, men det holder i massevis for Mauro Icardi og co. Begge lag står med 72 poeng etter 38 runder.

Danilo D'Ambrosio, Icardi (straffe) og Matías Vecino scoret målene for Inter. Felipe Anderson og et selvmål var ikke nok til å berge mesterligaspill for Lazio, som fikk Senad Lulic og Patricio Gabarrón Gil utvist mot slutten. Vecinos matchvinnermål kom i spill elleve mot ti.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media