- Inter vil snappe Ronaldinho foran Milan

Fordi Ronaldo valgte byrivalen.

(Dagbladet.no): Ifølge spanske og italienske aviser er Inter beredt til å bla opp svimlende 1,2 milliarder kroner (overgangssum og lønn) for å sikre seg Barcelonas Ronaldinho.

Noe av motivet skal være å peke nese til Ronaldo, som foretrekker byrival AC Milan framfor Inter når han nå skifter klubb.

Real Madrid-spissen skriver sannsynligvis under i morgen.

AC Milan ønsker Ronaldinho

Dette har gjort Inter-president Massimo Moratti fly forbannet. Som hevn, skal han nå prøve å snappe opp AC Milans førstevalg, Ronaldinho skriver Corriere dello Sport.


AC Milan har lenge jaktet Ronaldinho, og det er sågar blitt spekulert i om de sikret seg landsmannen Ricardo Oliveira utelukkende fordi agenten hans er Ronaldinhos bror.

Slik skal de ha ønsket å berede grunnen for en framtidig overgang, skriver Channel 4.

«Dinho» i hundreårspresang?

Samtidig spekuleres det nå høylydt i at Ronaldinho vil forlate Barcelona, etter at spanjolenes visepresident, Ferran Soriano, avviste at de vil innlede kontraktsforhandlinger med det første - fordi midtbanefenomenets nåværende avtale har varighet til 2010.

LØPER FRA AC MILAN: AC Milan har vært regnet som favoritter til å sikre seg Ronaldinhos tjenester den dagen han forlater Barcelona. Men nå vil byrival Inter stikke kjepper i hjulene til den planen. På bildet løper Ronaldinho fra Clarence Seedorf. Foto: JASPER JUINEN/AP/SCANPIX
LØPER FRA AC MILAN: AC Milan har vært regnet som favoritter til å sikre seg Ronaldinhos tjenester den dagen han forlater Barcelona. Men nå vil byrival Inter stikke kjepper i hjulene til den planen. På bildet løper Ronaldinho fra Clarence Seedorf. Foto: JASPER JUINEN/AP/SCANPIX Vis mer

Den begavede brasilianeren har en klausul som gjør at han kan kjøpes fri for 810 millioner kroner, og så langt har det vært tatt for gitt at det bare er AC Milan og Chelsea som ønsker å bla opp slike summer.


Inters oljebaron Massimo Moratti kan likevel sitte med et ess i ermet, og flere aviser antyder nå at fansen kan få en stor, liten gave i forbindelse med klubbens hundreårsjubileum den 9. mars neste år.

SITTER IGJEN MED SVARTEPER? AC Milans visepresident Adriano Galliani (t.h.) har sikret seg Ronaldo. Men nå kan han forvente hard kamp om Ronaldinho.
PEKER UT RONALDINHO: Inter-president Massimo Moratti fikk ikke Ronaldo, som i stedet går til erkerival AC Milan. Men da vil han iallfall ha Ronaldinho, rapporter italienske og spanske medier.