Intern misnøye: - Spillerne blir dårligere

Flere spillere skal sette tvil ved Ole Gunnar Solskjærs kompetanse, hevder The Guardian. Michael Owen mener nordmannen må gjøre som Guardiola og Klopp.

MANAGER: Ole Gunnar Solskjær er under press etter en dårlig start på sesongen. Foto: NTB Scanpix
MANAGER: Ole Gunnar Solskjær er under press etter en dårlig start på sesongen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United har bare én seier på sesongens første fire kamper, og ifølge Jamie Jackson i The Guardian har det allerede begynt å murre internt på Old Trafford.

Kommentatoren i den vanligvis troverdige avisa hevder at enkelte av spillerne har begynt å sette spørsmålstegn ved Ole Gunnar Solskjærs managerferdigheter. Oppfatningen skal ikke deles av hele troppen, og det antydes at de misfornøyde spillerne skal være blant dem som ennå ikke har fått ut sitt beste under nordmannen.

Spillerne liker Solskjær som person, skriver Jackson, men de følger samtidig med på utviklingen i rivaliserende klubber som Liverpool og Manchester City. De anonyme United-spillerne blant annet mene at Solskjær ikke har de nødvendige taktiske egenskapene eller evnene til å utvikle spillere, slik som Jürgen Klopp og Pep Guardiola. Den oppfatningen virker Michael Owen å dele.

Kritisk Owen

Den tidligere engelske storscoreren, med fortid i blant andre Liverpool, Manchester United og Real Madrid, er kritisk til det som har skjedd i United de siste åra.

Owen sammenlikner også United med City og Liverpool, og deres managere. Der rivalene begge har blitt blant verdens beste klubber, beveger United seg i motsatt retning, mener han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.