Intervjuet med treneren vekker oppsikt. Omtales som «bisart» og «pinlig»

Leeds-manager Marcelo Bielsa forsøkte så godt han kunne etter seieren over Stoke.

MORSOMT: Se intervjuet med Marcelo Bielsa som er på manges lepper. Video: Viasat
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

15. juni kom meldingen om at Leeds hadde ansatt den eksentriske manageren Marcelo Bielsa. Argentineren signerte en toårskontrakt med klubben.

63-åringen har fått kallenavnet «El Loco» (den gale) og det mangler som regel ikke på underholdning der han ferdes. Det var også tilfellet etter Leeds' første Championship-kamp denne sesongen.

For etter 3-1-seieren over fjorårets Premier League-klubb Stoke, var det et merkelig intervju som ble vist på engelske TV-skjermer. Bielsa har bare vært i England i snaut sju uker, og kan derfor ikke noe særlig engelsk.

Derfor hadde manageren med seg en tolk til intervjuet med Sky Sports etter kampen. Det er ikke så uvanlig, men hvordan tolken ble brukt er ikke helt normalt.

Først oversatte tolken reporterens spørsmål fra engelsk til spansk, ved å hviske Bielsa i øret. Deretter ga Bielsa svaret sitt til tolken på spansk, som igjen oversatte det Bielsa hadde sagt til ham på engelsk.

Det hele ble avsluttet med at Bielsa forsøkte så godt han kunne å gjengi det tolken hadde sagt, denne gangen til reporteren på gebrokkent engelsk. Det gikk ikke helt knirkefritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer