Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Intervjuet skapte raseri, men nå er stjerna forbanna: - Krenkende påstander

Varsler søksmål etter nye beskyldninger.

(Dagbladet): Cricketspilleren Chris Gayle (36) fra Jamaica skapte rabalder etter et intervju med Channel Ten-reporter Mel McLaughlin på direkten.

Gayle overrasket den kvinnelig reporteren med å be henne ut for en drink - og fulgte opp med: «du må ikke rødme, baby». Gayle fortsatte og avsluttet intervjuet med å bemerke McLaughlins øyne.

Nå er det derimot Chris Gayle som er forbanna, etter nye beskyldninger i kjølvannet av det spesielle intervjuet.

Ifølge The Guardian, og flere andre store aviser, vil Gayle saksøke nyhetsstedet Fairfax Media etter beskyldninger om at cricketspilleren blottet seg foran en kvinne på et tog i Sydney under Crickey-VM i fjor.

- Chris Gayle benekter disse påstandene som først ble publisert i Fairfax Media, sier Gayle, via sin advokat Mark O'Brien.

Skulle hente smørbrød Det er en australsk kvinne som jobbet rundt cricketlaget som kom med anklagene. Kvinnen skulle inn i garderoben for å hente et smørbrød og trodde spillerne hadde forlatt rommet. Ifølge kvinnen fant hun Gayle som viste fram underlivet og cricketspilleren spurte: «Ser du etter dette?».

Gayle raser mot anklagene.

- Dette er falske og krenkende påstander, sier Gayle.

Ifølge britisk og australsk presse kan Gayle bli kastet ut av ligasystemet som følge av alt bråket de siste dagene.

Slakt Det hele startet nemlig med et noe spesielt intervju etter en cricketkamp mandag australsk tid. Gayle flørtet åpenlyst og ba Channel Ten-reporteren McLaughlin ut for en drink under direktesendt tv.

Oppførsel er blitt møtt med slakt.

- Det var uventet. Det er ikke sånne ting jeg forventer å høre. Det er skuffende. Jeg vil ikke være et objekt som får sånne kommentarer, og jeg er der for å gjøre en jobb, sa Mel McLaughlin i kjølvannet av episoden.

Lederen for Crickey Australia, James Sutherland, kritiserer Gayles oppførsel:

- De som ser humor i dette har misforstått. Dette er upassende og veldig, veldig offentlig. Dette er ikke en nattklubb, men en arbeidsplass. Slike kommentarer grenser til trakassering, sier cricket-topp Sutherland.

88 000 i bot Det spesielle intervjuet skjedde etter at Gayles klubb, Melbourne Renegades møtte Hobart Hurricanes.

SINT: Chris Gayle. Foto: NTB Scanpix
SINT: Chris Gayle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Chris' kommentarer er upassende og respektløse. Slikt hører ikke hjemme her, sier Renegades styreformann Stuart Coventry.

Gayle har fått en bot på 10 000 dollar (88 000 kroner) av klubben.

Til tross for at oppførselen har skapt mye harme, er det flere profilerte personer som ikke skjønner kritikken mot cricketstjerna.

- Jeg blir irritert over å se alt raseriet mot Gayle, skriver TV-profil Piers Morgan.

Andre mener Gayle skaper sinne fordi han er mann.

- Neste gang jeg blir intervjuet av en mann skal jeg gjøre som Chris Gayle. Jeg er sikker på at ingen vil bry seg. La oss roe oss ned, skriver den kvinnelige landhockey-profilen Georgie Parker.

Chris Gayle møtte selv til en pressekonferanse etter mandagens kamp og beklaget hele seansen.

- Det var på ingen måte ment som respektløst overfor Mel. Hvis hun føler det sånn, så beklager jeg. Dette var en spøk fra min side. Det var kampdag. Underholdning, ting går ut av proposjoner når sånt skjer. Jeg beklager og vi må gå videre, sier Gayle.

TATT PÅ SENGA: Reporter Mel McLaughlin etter intervjuet.
TATT PÅ SENGA: Reporter Mel McLaughlin etter intervjuet. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media