Intimbildene: Her er superteamet som forfølger hver og en synder

Slik skal Nora Mørk og John Christian Elden ramme alle som har bidratt til å spre de stjålne bildene.

GÅR TIL SAK: De som delte de intime bildene av Nora Mørk slipper ikke unna med bare en bot til politiet. Hennes advokat forbereder nå sivile søksmål mot alle som har bidratt til å spre de stjålne bildene. Foto: Bjørn Langsem
GÅR TIL SAK: De som delte de intime bildene av Nora Mørk slipper ikke unna med bare en bot til politiet. Hennes advokat forbereder nå sivile søksmål mot alle som har bidratt til å spre de stjålne bildene. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håndballstjerna Nora Mørk har nå hyret inn advokat John Christian Elden, som har fått i oppdrag å saksøke de som har spredd de intime bildene som ble stjålet fra mobiltelefonen hennes.

- Det skal svi økonomisk for de som har stjålet, spredd, bedt om å få og delt de stjålne bildene av Nora Mørk, sier advokat John Christian Elden til Dagbladet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer