Tiril Eckhoff:

Investerer etter monsterinntekt

Jubelsesongen har gitt klingende mynt i kassa for Tiril Eckhoff (30). Nå skal hun starte padel-senter på hjemstedet Fossum.

VERDENSMESTER: Tiril Eckhoff feirer ett av fire gull under VM i Pokljuka i februar. (Lubos Pavlicek/CTK via AP)
VERDENSMESTER: Tiril Eckhoff feirer ett av fire gull under VM i Pokljuka i februar. (Lubos Pavlicek/CTK via AP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To individuelle VM-gull, to stafettgull, en individuell bronse, 11 seire i verdenscupen, og seier i totalcupen er fasiten for Eckhoffs fantastiske sesong, som ble avsluttet med en sjuendeplass i vinden i Östersund.

I tillegg til medaljer, pokaler og heder og ære har det gitt Eckhoff en svimlende premieinntekt på fire millioner denne sesongen, ifølge VG. Det kommer også seiersbonuser fra tre personlige sponsorer, og fra utstyrsleverandører i tillegg, skriver avisa.

- Hva skal du bruke pengene på?

- Jeg har ikke tenkt så langt, men jeg skal starte et padel-senter med noen venner i Fossum, så det blir spennende. Det er en veldig voksen idrett i utlandet, forteller Eckhoff til Dagbladet.

- Bortsett fra det så går nok det meste av pengene til skatt eller i banken. Jeg har ingen planer om å flytte på meg, så ikke noe mer spennende enn det, forteller hun.

Etter en fantastisk sesong skal hun nå rette fokuset mot OL i Beijing neste vinter. Der venter en arena med mye vind, noe Eckhoff ikke håndterte så bra under verdenscupavslutninga i Östersund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer