ØNSKES VEKK:  Lillestrøm-trener Henning Berg.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
ØNSKES VEKK: Lillestrøm-trener Henning Berg. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Investor vil fjerne Berg fra Lillestrøm

Krever forandringer før neste sesong.

(Dagbladet): Lillestrøm står med sju kamper uten seier i Tippeligaen, og nå melder Romerikes Blad at en investor krever forandringer i klubben.

- LSK trenger tre-fire gode spillere som kan komme inn og styrke laget, og det er absolutt noe vi ønsker å bidra til. Men vi forventer at det blir gjort noen forandringer først, sier Per Berg til lokalavisa.

Romerikes Blad hevder å vite at investor Per Berg ønsker å fjerne Henning Berg fra Åråsen.

- Det er ikke vi som skal styre LSK, men hvis vi ikke føler at vi vil få noe igjen for investeringene, så kan vi like gjerne gi pengene til andre, sier investoren.

Møte med klubben Per Berg var nylig i møte med LSK-formann Per Mathisen om den kommende sesongen.

- Vi ønsket å snakke med ham om framtida, og vi hadde en god dialog og diskusjon. På møtet diskuterte vi alt fra LSK kvinner til hvordan LSK skal løfte seg. Per tok opp forskjellige problemstillinger. Han har mange tanker rundt både det sportslige og andre ting som han mener bør endres. Men jeg kan ikke gå i detalj om hva det dreier seg om, sier Mathisen.

Henning Berg sier dette er nytt for ham.

- Dette kjenner jeg ikke til, derfor har jeg heller ingen kommentar til dette. Dette må du nesten høre med andre om, sier Henning Berg til Romerikes Blad.

- Feil trener Start-spiller Espen Søgard spilte 13 sesonger i LSK før han dro til Kristiansand i sommer. Han mener Henning Berg ikke er rett mann for klubben.

- Sånn som ting ble for meg i LSK, så var det feil trener - i og med at han hadde den sportslige vurderingen som han hadde, sier Søgård til TV 2.