Investorene hentet Tarik hjem til FFK

- Det var Fredrikstad jeg ville til.

HJEMME IGJEN: Tarik Elyounoussi er tilbake i Fredrikstad etter et mislykket proffopphold på halvannet år i Heerenveen. Foto: Morten Holm, Scanpix
HJEMME IGJEN: Tarik Elyounoussi er tilbake i Fredrikstad etter et mislykket proffopphold på halvannet år i Heerenveen. Foto: Morten Holm, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag signerte Tarik Elyounoussi (22) en treårskontrakt med gamleklubben Fredrikstad FK. Etter halvannet år er proffoppholdet i Nederland over.

- Det er veldig gøy å være tilbake igjen. Det har gått veldig fort. Det er bare halvannet år siden sist, sier Tarik, som ble solgt på seinsommeren 2008.

Men i Heerenveen har det ikke blitt mye spilletid. I fjor vår var han utlånt til Lillestrøm. Nå er FFK tilbake i Tippeligaen. Det er Tarik også - og nå på fast basis.

- Jeg hadde veldig lyst til å spille fotball. Det fikk jeg ikke gjort så mye i Heerenveen. Jeg fikk en vanskelig start der nede, og har hatt fire trenere på halvannet år. Fem med Henning Berg (under LSK-utlånet).

- Ville til FFK Nå er han tilbake hos Tom Freddy Aune, som på dagens pressekonferanse fikk mye av æren for at Tarik valgte nettopp Fredrikstad. For de er ikke alene av norske eliteklubber om å ha ønsket seg 22-åringen på laget.

- Det var Fredrikstad jeg ville til. Jeg er vokst opp i bydelen Trosvik, og har spilt på bylaget og juniorlaget her. Det er en glede at Fredrikstad er i Tippeligaen igjen. Jeg fulgte veldig med dem i fjor, og var her og så noen kamper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer