Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Investorgruppe kan redde Lyn på overtid

- Vi gjør et siste forsøk, sier styreleder.

2010? Lagbilde av Lyn før april-kampen mot Sandefjord. Fortsatt jobber klubben for å kunne stille lag i Adecco neste sesong.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
2010? Lagbilde av Lyn før april-kampen mot Sandefjord. Fortsatt jobber klubben for å kunne stille lag i Adecco neste sesong. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer

|||

Oslo-klubben Lyn håper på emisjon på ekstraordinær generalforsamling.

- Vi jobber fremdeles med å skaffe til veie tilstrekkelige midler. Vi er ikke helt i mål ennå, sier styreleder i FC Lyn Oslo, Oddbjørn Lende, til Aftenposten.no.

Lyn AS har innkalt til ekstraordinær generalforsamling neste onsdag. Håpet er å få plass en siste redningsaksjon. Uten den blir videre drift svært vanskelig. Skatt Øst har allerede begjært Lyn konkurs, og saken vil bli berammet i Oslo tingrett 10. desember.

Foreløpig har investorer garantert for 10 millioner kroner.

- Et privat initiativ fra en investorgruppe, som allerede er Lyn-investorer, gjør at vi innkaller til ekstraordinær generalforsamling. Vi gjør et siste forsøk, sier Lende.

Lyns totalbehov er på 17 millioner kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media