Inviterer Stavås Skistad til Dubai

Utfordrer til duell.

OVERRASKENDE FORSLAG: Veronika Stepanova invitere Kristine Stavås Skistad til duell i Dubai. Foto: REUTERS/Lindsey Wasson
OVERRASKENDE FORSLAG: Veronika Stepanova invitere Kristine Stavås Skistad til duell i Dubai. Foto: REUTERS/Lindsey Wasson Vis mer
Publisert

Norge dominerte nok et skimesterskap i Planica og nok en langrennssesong, spesielt på herresiden.

Samtidig gikk seertallene under verdensmesterskapet ned: NRK hadde merkbart færre seere under årets ski-VM i Slovenia enn hva tilfellet var for to år siden.

Da Pål Golberg gikk inn til VM-gull på femmila, noterte NRK seg for 834.000 seere lineært på det meste. Sammenlikner man med samme øvelse i tyske Oberstdorf for to år siden, gir det et fall på 27 prosent (1.141.000 seere). Det viste tall NRK har gitt til NTB.

Tilskuertallene under ski-VM i Planica var heller ikke så gode som arrangøren eller det internasjonale skiforbundet (FIS) ønsket.

På sidelinja sitter rasende russere, som er utestengt som følge av Russlands invasjon av Ukraina.

Inviterer Stavås Skistad til Dubai

I kjølvannet av dette kommer Veronika Stepanova, som var ankerkvinnen da Russland vant kvinnestafetten i OL i Beijing i fjor, med et eksentrisk forslag:

22-åringen ønsker dueller mellom øst og vest i skisporet så raskt som mulig.

Nå sender hun en invitasjon til Kristine Stavås Skistad, hurtigtoget fra Konnerud, som har vært verdens beste sprinter de siste ukene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer