Sjokk-comeback for Svein-Erik Edvartsen

Invitert til å dømme for eliteserieklubb

Den tidligere toppdommeren gjorde «comeback», og har fremdeles ikke gitt opp drømmen om å dømme Eliteserien igjen. - Det er synd, sier dommersjef Terje Hauge.

TILBAKE: Svein Erik Edvartsen dømte i går en internkamp hos Stabæk på Nadderud.Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TILBAKE: Svein Erik Edvartsen dømte i går en internkamp hos Stabæk på Nadderud. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NADDERUD (Dagbladet): Torsdag spilte Stabæk internkamp på Nadderud kunstgress. Der hadde klubben tatt et spesielt grep. I midtsirkelen sto nemlig tidligere toppdommer Svein-Erik Edvartsen.

- Stabæk ringte meg og sa de skulle spille en internkamp tidligere i uka. Spørsmålet om jeg ville dømme kom opp. Jeg jobber i Oslo, også skal jeg til Fredrikstad å være med i en podkast i kveld. Da passet det fint å stoppe innom her for å dømme denne kampen. Jeg er veldig glad for denne invitasjonen, sier Svein-Erik Edvartsen til Dagbladet, samtidig som han ramser opp noen av oppdragene han har hatt det siste året.

- Det har vært noen henvendelser. Jeg har dømt forskjellige cuper, en treningskamp mellom Kongsvinger og Mjøndalen, men ikke noe for en eliteserieklubb. Jeg skal innrømme at jeg synes det er kult å bli invitert av en toppklubb, sier Edvartsen videre.

- Jeg håper jeg får dømme mer, og stiller gjerne opp gratis, noe jeg også gjorde i dag. Jeg tar heller ikke faktiske utgifter som reise, diett og bompenger.

- Hvordan ser du for deg at reaksjonene på dette kommer til å være fra NFF?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer