Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

IOK flytter ikke lekene

Den internasjonale olympiske komité (IOK) slo i dag fast at vinterlekene i 2002 skal arrangeres i Salt Lake City, uansett hva som kommer fram i den videre opprulling av korrupsjonsskandalen.

- Vi vil gjøre det helt klart at lekene ikke kommer til å bli tatt fra Salt Lake City, sa IOKs talskvinne Michele Verdier. Hun uttalte seg dagen etter at IOK-veteranen Marc Hodler i et intervju hevdet at Salt Lake City sto i fare for å miste lekene på grunn av skandalen.

Calgary og Lillehammer har allerede sagt seg interessert i å overta dersom Salt Lake City mister lekene, men ifølge Verdier er det unyttig informasjon.

- Hodler snakket ikke på vegne av IOK men som privatperson, sa hun.

IOKs markedsdirektør Michael Payne uttrykker det enda klarere: - Det eneste som kan føre til at lekene flyttes er krig, naturkatastrofer, alvorlige opptøyer eller intervensjon fra Gud, sa han til avisa Salt Lake City Tribune.

/(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling