Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Irakerne svarer ikke Drillo

Verken på mail eller telefon.

(Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen skal ha fått sparken som Irak-trener i går. Men litt etter klokka 13 i dag, hadde han fortsatt ikke hørt fra det irakiske fotballforbundet.

- Det er veldig, veldig spesielt, sier Drillo til Dagbladet.no.

Han har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med forbundet i Irak, men får ikke svar. Ikke på telefon, ikke på mail.

- Jeg har lagt igjen meldinger overalt, så jeg regner med at jeg får høre noe i kveld, sier Drillo.

Konkluderer ikke ennå

Nå vei ikke Drillo helt hva han skal tro om framtida som landslagstrener for Irak.

- Jeg registrer jo hva som blir skrevet, men jeg konkluderer ikke før jeg har fått snakket med dem.

- Hvordan opplever du denne situasjonen?

VENTER PÅ SVAR: Egil Olsen får ikke tak i noen i det irakiske fotballforbundet. Dermed har han fortsatt ikke fått bekreftet at han er sparket som landets landslagstrener. Foto: Reuters/Scanpix
VENTER PÅ SVAR: Egil Olsen får ikke tak i noen i det irakiske fotballforbundet. Dermed har han fortsatt ikke fått bekreftet at han er sparket som landets landslagstrener. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Jeg forholder meg helt rolig og avslappet til det, sier Drillo.

Ville ha Drillo til Irak

I går sa visepresident Basem al-Rubaie til Reuters at forbundet har bestemt seg for å kvitte seg med Drillo fordi nordmannen ikke vil reise inn i landet for å trene laget der.

Dette er en problemstilling som har vært der fra Drillo tok jobben, fordi norsk UD ikke ønsker at Drillo reiser til Irak. Landslaget trener og spiller hjemmekampene sine i andre land i Midtøsten.

- Jeg har ikke noe mot å dra inn i Irak, men her velger jeg å stole på råd fra andre, sa Drillo til Dagbladet.no sist uke.

Dersom Irak velger å bryte samarbeidet, har Drillo i kontrakten at han skal ha utbetalt etterlønn for fire måneder. Det tilsvarer etter det Dagbladet erfarer omkring en million kroner.

image: Irakerne svarer ikke Drillo
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media