<strong>UTE AV VM:</strong> De regjerende verdensmesterne fra Brasil er ute av futsal-VM etter at Iran ble for sterke i åttedelsfinalen. Falcao (bildet) var alt annet enn fornøyd etterpå. Foto: &nbsp;EPA/STRINGER/NTB Scanpix
UTE AV VM: De regjerende verdensmesterne fra Brasil er ute av futsal-VM etter at Iran ble for sterke i åttedelsfinalen. Falcao (bildet) var alt annet enn fornøyd etterpå. Foto:  EPA/STRINGER/NTB Scanpix Vis mer

Iran vant sensasjonelt mot Brasil i futsal-VM

Kampen ble avgjort på straffer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De regjerende verdensmesterne fra Brasil er ute av futsal-VM etter at Iran ble for sterke i åttedelsfinalen. Kampen ble avgjort på straffer.

Etter full tid sto det 4-4 mellom lagene. Dermed måtte det hele avgjøres gjennom straffespark. Der var én brasiliansk bom (Ari Santos) nok til å vippe det hele i Irans favør.

Brasil lekte seg gjennom gruppespillet og vant tre av tre kamper. Med målforskjellen 29-5 ventet mange at de skulle følge opp sine fem VM-triumfer, den siste for fire år siden.

Iran måtte på sin side slite seg videre til åttedelsfinale. Tredjeplass i gruppa holdt akkurat til avansement.

I kampen tok Brasil raskt ledelsen 2-0 etter to scoringer av Falcao. Brasilianerne ledet også 3-1, men etter en meget sterk annen omgang av Iran, var lagene like langt etter full tid. Straffesparkkonkurransen endte med 3-2-seier til Iran.

I kvartfinalen venter Paraguay for iranerne. I likhet med Iran tok Paraguay seg videre etter straffer i åttedelsfinalen da de slo ut vertsnasjonen Colombia.

Norge kvalifiserte seg ikke til verdensmesterskapet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer