Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Irland-keeper gir seg etter 125 landskamper

Shay Given (36) takker for seg.

SLUTTER PÅ LANDSLAGET: Shay Given gir seg som irsk landslagskeeper. Her fra EM mot Italias Antonio Di Natale. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
SLUTTER PÅ LANDSLAGET: Shay Given gir seg som irsk landslagskeeper. Her fra EM mot Italias Antonio Di Natale. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer

Aston Villa-keeper Shay Given bekreftet mandag at han gir seg etter 16 år på det irske landslaget.

36-åringen er rekordholder i antall landskamper (125) for Irland. Han gir seg etter et skuffende fotball-EM, der irene tapte alle kampene i gruppespillet.

Landslagstrener Giovanni Trapattoni lot vær å ta med Given i troppen til onsdagens landskamp mot Serbia. Italieneren ønsker å teste ut yngre keepere. Med en ny VM-kvalifisering rundt hjørnet, mener Given det er naturlig å gi seg.

- Det har vært en veldig vanskelig beslutning. Jeg har tjent 16 år av livet mitt for landslaget, og jeg har trivdes godt i troppen. Jeg vil fortsette å være Irlands største supporter og vil ønske guttene lykke til i neste kvalifisering, sa Given.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media