Irland mister Keane

Roy Keane refser det irske landslaget, og varsler at han gir seg så snart irene er slått ut av VM.

Manchester United-kapteinen holdt på å reise hjem fra VM-forberedelsene i Saipan etter en krangel med keepertrener Packie Bonner på treningsfeltet.

I dag skriver

The Sun

at det var en telefonsamtale til Manchester United-manager Alex Ferguson som reddet Irland fra å miste sin største stjerne.

Men Keane har fått nok og gir seg uansett når Irland er ute av VM. Det har Irland-sjef Mick McCarthy allerede fått beskjed om.

- Jeg snakket med manageren og jeg blir med til VM er ferdig, og da er det slutt. Uten tvil, sier Keane til

Sky Sports

.

Det er Irlands VM-forberedelser som har fått det til å koke over for den hissige midtbanespilleren.

- Dere har sett treningsbanen, jeg er ikke en primadonna. Treningsforholdene, reiseopplegget, å komme seg gjennom den forbannede flyplassen da vi reiste – det er en kombinasjon av ting. Jeg kan ikke si hva som er årsaken, men nok er nok.

Keane mener de irske spillerne fortjener bedre etter at de mot alle odds slo ut Nederland i VM-kvaliken.

- Jeg kan ikke forestille meg at et annet landslag, ingen landslag i verden, har en verre bane enn oss. Det er ikke så mye å be om at banen er vannet. Det er farlig, den er steinhard. Noen av gutta har blitt skadd, sier Keane.

Keane mener krangelen med keepertreneren var helt på sin plass. Bonner ville ikke la de irske keeperne delta i en treningsmatch.

- Spør hvilken som helst spiller i hele verden, hvem som helst. På slutten av treninga trenger du en liten kamp. Deres holdning var at keeperen var slitne. Jeg var uenig. Sliten? Vel, det er derfor vi er her, sier Keane.

(Dagbladet.no)