Iron Maiden-avkom på prøvespill i FFK

Harris junior skal rocke «Plankebyen».

Sønnen til Iron Maidens frontfigur Steve Harris, George (17), er klar for prøvespill med fotballklubben Fredrikstad.

Mens Steve Harris valgte musikken foran fotballen, går sønnen George den andre veien. Nå er han i Oslo sammen med faren, som spilte på Valle Hovin torsdag.

George Harris beskriver seg selv som en allsidig høyreback og gleder seg til å prøvespille for Fredrikstad. Han spiller i Southend og har en fortid i Ipswich.

- Jeg spiller hvor du vil jeg skal spille. Jeg liker å ha ballen, men jeg spiller som back og må jo takle. Jeg har aldri vært i Norge før, så jeg vet ikke så mye om norsk fotball, men jeg håper jeg kan finne ut mer og at prøvespillet går bra, sier han til FFK-TV.

Faren var svært nær kontrakt med West Ham i sin tid. Steve Harris mener sønnen er en god spiller, som kan ha noe å tilføre fotballen i Norge.

- Han er en veldig god spiller, en solid spiller. Vi får se hva som skjer. Han er ennå ung og må vise hva han kan, sier Steve Harris.

- Jeg kjenner litt til norsk fotball og vet at det er mange gode spillere, flere av dem i England. Jeg håper det vil passe George å være her, sier han.

(NTB)

FOTBALLGAL: Iron Maiden-bassist Steve Harris var i sin tid en lovende fotballspiller i West Hams rekker. Nå skal sønnen George prøve seg i Fredrikstad. Foto: Sara Johannessen/Scanpix
FOTBALLGAL: Iron Maiden-bassist Steve Harris var i sin tid en lovende fotballspiller i West Hams rekker. Nå skal sønnen George prøve seg i Fredrikstad. Foto: Sara Johannessen/Scanpix Vis mer
Iron Maiden-avkom på prøvespill i FFK