- Irriterer meg faktisk veldig

Tapsrekka mot erkerivalen svir for Søgård.

LENGTER ETTER JUBEL MOT VIF: Arild Sundgot og Espen Søgård jager en etterlengtet seier mot erkerivalen fra Vålerenga. I kveld får de muligheten på Ullevaal.
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .
LENGTER ETTER JUBEL MOT VIF: Arild Sundgot og Espen Søgård jager en etterlengtet seier mot erkerivalen fra Vålerenga. I kveld får de muligheten på Ullevaal. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg og diskuter Tippeligaen direkte i livestudio fra kl. 18!

(Dagbladet.no): Prestisje er stikkordet når selve hatkampen i norsk toppfotball skal utkjempes på Ullevaal i kveld, når Vålerenga får besøk av Lillestrøm.

Men ingen av lagene har hatt noen stor sesong så langt, og Espen Søgård mener mye mer enn prestisje står på spill i kveld.

- Det betyr faktisk litt ekstra nå. Det er to lag som trenger poeng, og rivaliteten er jo til å ta og føle på til tider for de som bor på Romerike og i Oslo, sier LSK-bautaen til klubbens hjemmesider.

- Det som gjør det så fascinerende er at utenfor banen så er det nesten like viktig hvem som synger høyest og hvem som lager best stemning. Hele helheten gjør slike oppgjør til noe ekstra, sier Søgård.

Kan få fire på radVålerenga har den beste statistikken de siste årene, og kan ta sin fjerde seier på rad mot erkerivalen i kveld. Det irriterer LSK-spillerne.

- Det irriterer meg faktisk veldig at vi ikke har klart å slå det laget på en stund nå. Vi har ikke vunnet siden 2007, og nå har vi en god mulighet på søndag. Jeg føler alt er på plass for at vi skal klare å rette på det, sier Espen Søgård.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer