- Irriterer meg over at vi ga bort ledelsen

Skulleruds Molde sløste i Kristiansand.

(Dagbladet): Start - Molde 1-1.

Molde spilte sin 16. kamp på rad uten tap i Tippeligaen, men klarte ikke slå Start på bortebane i kveld.

De suverene serielederne styrte kampen fullstendig i første omgang, men klarte ikke å omsette noen av sjansene sine i scoring. Og da de først fikk uttelling snaue tjue minutter før slutt, slo Strart tilbake umiddelbart.

- Vi må være ærlige å si at vi er godt fornøyd med poenget. Vi møter et veldig godt fotballag. Vi blir presset lave lenge, men skal si oss godt fornøyde med ett poeng, sier Espen Hoff, som utliknet for Start, til C More Fotball.

Gjestenes trener var mindre fornøyd.

- Jeg er veldig mellomfornøyd. Jeg synes vi skulle hatt med tre poeng. Jeg irriterer meg over at vi ga bort 1-0-ledelsen, og jeg synes vi skulle scoret i første omgang. Men vi må score på sjansene våre, sier Tor Ole Skullerud til C More Fotball.

Først Start Start hadde den første og siste sjansen i første omgang. Mellom der handlet det aller meste om Molde.

LEDERMÅL: Daniel Chima Chukwu nikket inn ledermålet for Molde. 
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
LEDERMÅL: Daniel Chima Chukwu nikket inn ledermålet for Molde. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix Vis mer

Men altså aller først: Rolf Daniel Vikstøl styrte et lavt innlegg fra høyre like over mål fra kort hold.

Molde styrte spillet, men fikk den første store sjansen etter 18 spilte minutter. Moi Elyounoussi spilte vegg med Fredrik Gulbrandsen før han forsøkte å runde keeper Håkon Opdal. Men Start-keeperen fikk slått ballen bort fra beina til Molde-kanten.

19-årige Eirik Hestad viste seg virkelig fram litt etter halvspilt føsrte omgang da han elegant vippet ballen inn i bakrommet, men igjen vant Opdal duellen med Moi da han kom ut og presset Molde-spilleren til å skyte utenfor.

I stanga Like etter banket Hestad ballen i innsiden av stolpen fra drøye 20 meters hold, men ballen spratt så vidt ut på banen igjen i stedet for i mål.

Hestad fikk også ros av trener Skullerud etter kampen.

- Helt fantastisk bra. Gøy å se ham komfortabel på ballen før han blir sliten, sier Molde-treneren.

Hestad slo også corneren da Ruben Gabrielsen stupte inn og forsøkte seg på en vrien hælspark-variant ved bakerste stolpe i 38. spilleminutt, men bommet på ballen.

Like før pause nikket Start-spiss Alexander Lind mot venstre hjørne, men Ørjan Nyland lå i full strekk og reddet. Men det var Start som hadde størst grunn til å puste lettet ut da det sto 0-0 til pause.

Bedre hjemmelag Start åpnet mer aggressivt etter pause enn de så ut i mesteparten av første omgang, og fikk noen halvsjanser på langskudd og kontringer den første delen av andre omgang.

Men plutselig slo Molde tilbake, godt hjelpet av heldige marginer. Martin Linnes sendte ballen i retning feltet, og via hodet til Start-spiller Solomon Owello dalte den ned på hodet til Daniel Chim Chukwu, som headet inn kampens første mål.

Men det gikk bare to minutter før Start svarte. Innbytter Ernest Asante kom rundt på høyrekanten og skrudde et fint innlegg inn mot Espen Hoff, som feide inn utlikningen.

Uavgjort for Molde betyr at luka til nærmeste utfordrer på tabellen er krympet fra ni til åtte poeng. Og det er nå Odd som ligger på andreplass, etter at Strømsgodset spilte uavgjort mot Sogndal i går.