Irritert Djokovic slo tilbake

Etter Roddicks skadespøk.

Novak Djokovic likte ikke at Andy Roddick vitset om serberens skadeproblemer før kvartfinalen i US Open. Ute på banen fikk Djokovic sin hevn og tok seg til semifinale.

Etter tirsdagens åttedelsfinaler spøkte Roddick med at han ville få lett match mot Djokovic som hadde klaget over mage-, hofte, ankel- og pusteproblemer. Det tente Djokovic. Han vant torsdagens kvartfinale 6-2, 6-3, 3-6, 7-6.

- Andy sa at jeg hadde 16 skader i den forrige kampen, men det har jeg tydeligvis ikke, eller hva? Det er ikke særlig hyggelig å si til tilskuerne at jeg har 16 skader og at det bare er skuespill, sa en irritert Djokovic etter kampen.

Djokovics kommentarer ble møtt med pipekonsert av de amerikanske tilskuerne som hadde heiet på hjemmehåpet Roddick.

Etter å ha fått roet seg ned, beklaget Djokovic utspillet sitt.

- Han kom med en vits, og det hele var en misforståelse. Kanskje jeg overreagerte. Jeg beklager hvis jeg gjorde det, sa Djokovic.

Roddick kom også med en beklagelse overfor sin motstander.

- Det var bare ment som en spøk, sa amerikaneren.

FIKK SIN HEVN:
Serberen Novak Djokovic (t.v.) slo i natt tilbake mot hjemmefavoritten Andy Roddick ved å slå ham i kvartfinalen i US Open. I forkant av oppgjøret vitset Roddick om skadeproblemene til serberen, og mente at det hele var skuespill. Uttalelsene falt ikke i god jord hos Djokovic, som var irritert etter kampen. Senere beklaget begge spillerne sin oppførsel. Foto: Andrew Gombert, EPA / SCANPIX
FIKK SIN HEVN: Serberen Novak Djokovic (t.v.) slo i natt tilbake mot hjemmefavoritten Andy Roddick ved å slå ham i kvartfinalen i US Open. I forkant av oppgjøret vitset Roddick om skadeproblemene til serberen, og mente at det hele var skuespill. Uttalelsene falt ikke i god jord hos Djokovic, som var irritert etter kampen. Senere beklaget begge spillerne sin oppførsel. Foto: Andrew Gombert, EPA / SCANPIX Vis mer

Djokovic møter regjerende mester Roger Federer i semifinalen. Sveitseren vant 7-6 (7-5), 6-4, 7-6 (7-5) over Gilles Muller og er klar for sin 18. semifinale på rad i en Grand Slam-turnering.

Det var også Federers 32. strake seier på Flushing Meadows. Han har vunnet US Open fire år på rad.

(NTB)

Irritert Djokovic slo tilbake