Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Irritert Ferguson nektet å svare på Giggs-spørsmål

Og Giggs holdt seg borte fra dagens United-trening.

Foto: AFP Photo / Paul Ellis
Foto: AFP Photo / Paul Ellis Vis mer

(Dagbladet): Etter flere uker med spekulasjoner ble Ryan Giggs i går navngitt som den utro fotballspilleren i det engelske parlamentet.

I dag er Giggs forsiden på de aller fleste engelske aviser, og forsiden til Daily Mirror skriker i dag ut «Naming Private Ryan».

Det er derfor forståelig at midtbaneveteranen holdt seg unna dagens Manchester United-trening. Klubben arrangerte en «åpen dag» for pressen på treningsfeltet like utenfor Manchester, men Giggs holdt seg trolig hjemme.

- Alle spillerne er viktige Det ble gjort klart på forhånd at det kun var tillatt med spørsmål om lørdagens Champions League-finale mot Barcelona, men en journalist forsøkte seg imidlertid med et tilsynelatende uskyldig spørsmål om waliseren.

- Hvor viktig er Ryan Giggs for laget? spurte journalisten ifølge 

Ifølge The Times skal Ferguson ha gjort tydelig tegn til at han ikke var interessert i å snakke om waliseren.

- Alle spillerne er viktige for oss, sa skotten irritert og så på journalisten med et stivt blikk.

Vi er klare Barcelona er favoritter til lørdagens finale på Wembley, men Ferguson sa på pressekonferansen at det ikke gir det katalanerne noen fordel.

DAGENS AVISER: Ryan Giggs pryder forsiden på de fleste avisforsidene i England i dag.
DAGENS AVISER: Ryan Giggs pryder forsiden på de fleste avisforsidene i England i dag. Vis mer

- Det har ingenting å si. Vi bestemmer ikke slikt. Jeg vet spillerne mine vil være klare, sa han ifølge nyhetsbyrået PA.

Barcelona gikk seirende ut da lagene møttes til finale i Roma i 2009, men i 2008 vant United over de rød-blå over to semifinaler. Ferguson mener at United må være like konsentrert som de var i 2008 for å slå laget.

- Vi viste fantastisk konsentrasjon i de to kampene. Det blir nøkkelen for oss, og vi har snakket mye om det.

SINT: Alex Ferguson ble sint da en journalist forsøkte seg med et tilsynelatende uskyldig spørsmål om Ryan Giggs. - Hvor viktig blir Ryan Giggs for laget på lørdag? spurte journalisten. Foto: AP Photo / Luca Bruno
SINT: Alex Ferguson ble sint da en journalist forsøkte seg med et tilsynelatende uskyldig spørsmål om Ryan Giggs. - Hvor viktig blir Ryan Giggs for laget på lørdag? spurte journalisten. Foto: AP Photo / Luca Bruno Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media