KLAR MELDING: Fra sin nye base i Los Angeles sender Steven Gerrard en klar beskjed i retning Raheem Sterling. Her er de to sammen på landslagsoppdrag for England i juni. Foto: Richard Heathcote / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
KLAR MELDING: Fra sin nye base i Los Angeles sender Steven Gerrard en klar beskjed i retning Raheem Sterling. Her er de to sammen på landslagsoppdrag for England i juni. Foto: Richard Heathcote / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Irritert Gerrard til Sterling: - Nå må du opptre som en mann

Oppgitt over 20-åringen.

(Dagbladet): Den ene forlot Liverpool i mai etter en av de flotteste karrierene Premier League har sett så langt.

Den andre er på vei inn i det som kan bli en lysende karriere, men vil bort fra klubben omtrent før han har begynt.

Vi snakker selvsagt om Steven Gerrard og Raheem Sterling.

Gerrard meldte overgang til USA og LA Galaxy etter sist sesong, men det gjør ikke at han har sluttet å være «Mr Liverpool» helt ennå.

Har meldt seg syk I natt var det derfor helt naturlig at Sky Sports - som hadde ordnet et intervju med ham - spurte eks-kapteinen om en av sommerens store overgangssaker, nemlig Raheem Sterling.

Den ekstremt talentfulle unggutten tåler ifølge Sky Sports ikke lenger trynet på manager Brendan Rodgers, og han skal også ha blitt fornærmet over lønna klubben har tilbudt ham.

Tidligere denne uka røpet han at han nekter å være med på klubbens sesongoppkjøringstur til Asia, før han meldte seg syk slik at han slapp å trene med laget.

- Jeg er ikke fornøyd med at de ikke får slutt på dette, og jeg synes det er helt unødvendig. Slik situasjonen er blitt, er det på tide at de opptrer som menn, sier Steven Gerrard.

- Urettferdig Galaxy-spilleren etterlyser bedre kommunikasjon.

- Raheem må snakke med eieren og Brendan. Han må forteller dem hva han ønsker, det er måten å gjøre det på. Det er unødvendig å erklære deg syk og nekte å dra på samling.

- Det er mange millioner Liverpool-fans rundt i verden som ønsker å se Raheem Sterling i Liverpool-drakt, så jeg synes det er urettferdig mot dem å opptre på den måten, sier Gerrard.

Liverpool skal ha takket nei til to bud fra Manchester City, det høyeste verdt opp mot 40 millioner pund, ettersom Rodgers ønsker å beholde Sterling.

20-åringens nåværende kontrakt varer fram til 2017.