Irritert Johaug:- Skjønte med en gang at det var brudd

Therese Johaug må vente 3-4 uker med stavtrening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OLYMPIATOPPEN: (Dagbladet): - Vi hadde vel løpt en halvtimes tid da Niklas (Dyrhaug, journ. anm.) og jeg løp litt feil på stien. Det var dumt, for det viste seg at det var et hull dekket av noe gras der, sier Therese Johaug.

Hun fortsetter:

- Jeg gikk på trynet, men beskyttet venstrehånda da jeg skulle ta meg for. Den er jo akkurat friskmeldt etter et brudd. Derfor tok jeg meg for med høyre, og det gikk ikke så bra, sier Therese Johaug om bakgrunnen for at hun torsdag pådro seg sommerens andre brudd i ei hånd.

Irriterende Det var på en løpetur i fjellene utenfor Livigno der jentene lå på høydesamling uhellet var ute.

- Irriterende. Ikke optimalt i det hele tatt. Jeg skjønte ganske fort at det dreide seg om et brudd og ikke noen vanlig forstuing, sier Johaug til Dagbladet i formiddag.

Hun møter pressen utenfor Toppidrettssenteret med et ferskt operasjonsarr på venstrehånda, og ei spesiallaget skinne på den høyre.

- Denne må jeg ha i tre-fire uker, sier ekspertene. Derfor må jeg legge om litt på treninga framover. Jeg får ikke gått med staver på ei stund nå, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.