Irritert Larsåsen: «Kan du ikke bare la meg hoppe?»

Stav-profilen frustrert.

STOPPET: Cathrine Larsåsen hadde ingen superdag i Sverige i går - og det siste forsøket hennes på 4,21 ble stoppet av en funksjonær som mente hun brukte for lang tid..
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
STOPPET: Cathrine Larsåsen hadde ingen superdag i Sverige i går - og det siste forsøket hennes på 4,21 ble stoppet av en funksjonær som mente hun brukte for lang tid.. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stavsprang-profilen Cathrine Larsåsen (29) kjemper fortsatt for å klare OL-kravet på 4,50 meter, men under det svenske stevnet Folksam GP i går oppsto en spesiell situasjon.

Den norske kvinnen kom aldri over 4,21 meter, og det tredje forsøket ble stoppet av en funksjonær. Larsåsen hadde ifølge arrangøren brukt for lang tid.

- Jeg trodde jeg hadde god tid. De hadde tydeligvis løftet det gule flagget for å advare meg om at tida gikk ut, men det så jeg aldri, sier Larsåsen til svenske Expressen.

- Det føles urettferdig. Der og da ble jeg irritert og tenkte: «Kan du ikke bare la meg hoppe? Det tar to sekunder ekstra», sier hun videre.

Rødt flagg

Funksjonæren var derimot nådeløs og løftet det røde flagget. Ifølge Expressen havnet Larsåsen deretter i en intens diskusjon med vedkommende - men til ingen nytte. Den norske kvinnen hadde først avbrudd tilløpet, noe som arrangøren tydeligvis ikke tolererte.

Det tredje forsøket på 4,21 meter var dermed dødt og Larsåsen ble stående med 4,06 som beste prestasjon i går. Det er fortsatt et stykke opp til OL-kravet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer