NEDTUR: Nina Løseth var offensiv før dagens slalåmrenn, men den første omgangen ble alt annet enn det 25-åringen hadde sett for seg med 1,43 sekunder opp til teten. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
NEDTUR: Nina Løseth var offensiv før dagens slalåmrenn, men den første omgangen ble alt annet enn det 25-åringen hadde sett for seg med 1,43 sekunder opp til teten. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Irritert Løseth: - Alt ble feil. Jeg står i veien for meg selv

Svak førsteomgang.

BEAVER CREEK (Dagbladet): Nina Løseth var offensiv før dagens slalåmrenn, men den første omgangen ble alt annet enn det 25-åringen hadde sett for seg med 1,43 sekunder opp til teten.

- Alt ble feil. Jeg fant ikke rytmen og jeg sleit voldsomt. Jeg prøvde å komme inn i det på toppen, men det blir for snilt og for rundt. Jeg står rett og slett i veien for meg selv, sier hun til Dagbladet.

Revansjelysten derimot, den er til stede. Med et tidlig startnummer i den andre omgangen bør det være gode muligheter for å kjøre seg opp.

- Jeg vil ikke nullstille meg. Jeg er ganske irritert og den følelsen vil jeg holde på, sier hun.

I går kunne amerikanerne juble for sitt første gull da Ted Ligety tok seieren i guttas storslalåm, og i dag ser det ut til at det kan bli mer å juble for.

Hjemmefavoritten Mikaela Shiffrin har nemlig en solid ledelse etter den første omgangen med svenske Frida Hansdotter som nærmeste utfordrer - 0,40 sekunder bak.

Den andre omgangen starter klokka 22.15.