Irritert McEnroe ut mot ny storfilm om seg selv: - Skjønner ikke hvordan de kan gjøre dette

Tennislegenden har lite pent å si om filmprosjektet. 

HAR IKKE TROA: John McEnroe (innfelt) har liten tro på at filmen om han selv og Björn Borg blir bra. Foto: Splash News / EPA / NTB Scanpix
HAR IKKE TROA: John McEnroe (innfelt) har liten tro på at filmen om han selv og Björn Borg blir bra. Foto: Splash News / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I disse dager lages det en storfilm om de mange heftige duellene mellom tennislegendene John McEnroe og Björn Borg.

På rollelisten til filmen som er ventet i 2017, finner vi blant andre superstjernen Shia LeBeouf som skal spille McEnroe.

Kampene mellom de to tennisprofilene fikk massiv oppmerksomhet over hele verden på 70- og 80-tallet. Borg og McEnroe var begge giganter i tennisverdenen, men også helt forskjellige personer og spillertyper.

Mens svensken var kald og rolig på banen, var amerikaneren kjent for sine mange utbrudd og raserianfall.

- Har ikke pratet med oss

Selv om McEnroe har roet seg noe med årene, kan han fortsatt hisse seg opp. Nå er han nemlig svært oppgitt over hvordan filmprodusentene har behandlet han og Borg.

- Jeg vet ikke om de har tenkt til å lage hele filmen uten å ha pratet med meg eller Björn. Jeg har ikke fått sett noe, og de har allerede startet å lage filmen, sier McEnroe i et intervju med Vanity Fair.

- Det virker ikke som om de er interessert i å prate med noen av oss. Jeg skjønner ikke hvordan de kan gjøre dette uten å treffe oss? Kanskje de kan prate med noen av vennene våre? Jeg husker bare så vidt hvordan det var for 36 år siden da jeg var 21 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer