Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Irritert Mourinho: - Vi skyter oss alltid i foten

José Mourinho irriterer seg over forsvarstabber.

SVAK REKKE: Manchester United har gått fire kamper uten seier i Premier League. I 2-2-møtet med Arsenal måtte José Mourinho nok en gang irritere seg over forsvarstabber. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix
SVAK REKKE: Manchester United har gått fire kamper uten seier i Premier League. I 2-2-møtet med Arsenal måtte José Mourinho nok en gang irritere seg over forsvarstabber. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United har gått fire kamper uten seier i Premier League. I 2-2-møtet med Arsenal måtte José Mourinho nok en gang irritere seg over forsvarstabber.

Forrige sesong slapp United inn bare 28 ligamål. Det hjalp laget til 2.-plassen bak suverene Manchester City. Nå holder Mourinhos menn knapt aldri nullen og har allerede 23 baklengs på 15 seriekamper.

Senest onsdag lå det to nye baller bak David de Gea i United-buret. Begge Arsenal-målene kom etter store United-feil. Først lot vertenes spanske stjernekeeper ballen glippe gjennom hanskene og over målstreken, og etter pause taklet Marcos Rojo ballen i eget nett.

- Selv i kamper som i dag, der vi spiller bra, skyter vi oss selv i foten, sa Mourinho etter Uniteds tredje strake uavgjort i Premier League.

18 poeng bak

Manchester United slo kjapt tilbake etter begge Arsenals scoringer på Old Trafford. Anthony Martial utlignet til 1-1 kun fire minutter etter at de Gea tabbet seg ut og slapp inn Shkodran Mustafis heading, som for øvrig ble godkjent ved bruk av mållinjeteknologi.

Rett fra avspark etter Arsenals 2-1-scoring utnyttet Jesse Lingard kommunikasjonstrøbbel mellom bortelagets keeper og forsvar. Han tuppet ballen i nettet til 2-2.

De rødkledde fra Manchester ligger allerede hele 18 poeng bak City på tabelltoppen. Veien opp til de fire beste og mesterligaplassene er lang. Mourinho mener de dårlige resultatene skyldes personlig feil og mangel på flaks.

Trenger et mirakel

Han hadde derimot ikke noe å utsette på spillerens innsats i onsdagens Premier League-klassiker.

- Noen ganger misser vi sjanser foran åpent mål. Andre ganger gjør vi feil i forsvaret, men i kveld var innstillingen fantastisk. Vårt problem er å levere slike prestasjoner uten å gjøre feil. Vi har hatt veldig gode prestasjoner, men vi blir alltid straffet for feil vi gjør, sa Mourinho.

Portugiseren erkjenner at United trenger et mirakel om storklubben skal spille i mesterligaen neste sesong. Det er kun de fire beste i ligaen som går dit. En annen rute er å vinne den gjeveste europacupen til våren, men det er det få – om noen – som tror dagens United-lag er i stand til å gjøre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!