LEI: Neymar fikk flere spørsmål om privatlivet. Barcelona-stjerna fikk etter hvert nok. Foto: NTB Scanpix
LEI: Neymar fikk flere spørsmål om privatlivet. Barcelona-stjerna fikk etter hvert nok. Foto: NTB ScanpixVis mer

Irritert Neymar ble stilt til veggs om partyryktet

OL-håpet skjønner ikke hvorfor han ikke kan ta seg en fest nå og da.

Tirsdag møtte Barcelona-stjernen pressen i forbindelse med det brasilianske fotballandslagets oppkjøring til OL på hjemmebane.

– Jeg er 24 år gammel. Jeg har mine feil, jeg er ikke perfekt. Jeg liker å gå ut og ha det gøy med vennene mine. Hvorfor kan ikke jeg gå ut og feste? Jeg ser ingen grunn til å la være, sier Neymar.

Ifølge nyhetsbyrået AFP ble 24-åringen mer og mer irritert etter hvert som han fikk flere spørsmål om livet utenfor fotballbanen.

– Jeg ser virkelig ikke problemet. Det er mitt privatliv. På banen gir jeg alt jeg har, svarte brasilianeren.

Neymar har blant annet fått kritikk etter at han angivelig skal ha dratt på nattklubb etter VM-kvalifiseringskampen mot Uruguay som endte 2-2.

Da en av journalistene spurte Neymar om hvor mye han investerer i landslaget, henvendte 24-åringen seg direkte til vedkommende.

– Hvis du var 24 år, ville ikke du vært på samme måte? Jeg spør deg.

Brasil har vunnet VM fem ganger, men aldri gått til topps i OL. Påtroppende landslagstrener Tite har advart mot å legge for mye press på lagets største stjerne. På presskonferansen sammenlignet Neymar seg med klubbkamerat Lionel Messi.

– Vi har fantastiske spillere, og vil ikke vi si at mye avhenger av Messi? Selvfølgelig gjør vi det. Vi er avhengig av de beste spillerne.

Brasil møter Japan til en oppkjøringskamp lørdag. I OL venter Sør-Afrika, Danmark og Irak i gruppe A.

(NTB)