Irritert på dopingkontroll

Løke og Brattset måtte til dopingkontroll før rekordtidlig kamp. Det irriterer landslagsledelsen.

TIL KONTROLL: Heidi Løke og Kari Brattset måtte til dopingkontroll etter seieren mot Nederland. Det passet dårlig med bare timer til neste kamp. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån
TIL KONTROLL: Heidi Løke og Kari Brattset måtte til dopingkontroll etter seieren mot Nederland. Det passet dårlig med bare timer til neste kamp. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Nederland - Norge 16-29

NANCY (Dagbladet): Norge vant enkelt mot Nederland i håndball-EM - og det kommer ny kamp mot Spania allerede i morgen ettermiddag.

Klokka 15.45 onsdag er det avkast mot spanjolene, og det norske laget må vinne for å ha et håp om avansement til semifinale.

Etter dagens maktdemonstrasjon mot Nederland, ble strekspillerne Kari Brattset og Heidi Løke kalt inn til dopingkontroll i arenaen i Nancy. Det passet mildt sagt dårlig for landslaget som skulle haste hjem til spillerhotellet etter kampslutt for å lade opp til ny kamp.

- Ja, det stemmer. Men jeg har ikke lyst til å si noe om det, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet, mens har rister oppgitt på hodet.

- Ikke optimalt med så kort tid til neste kamp?

- Nei, sier Hergeirsson kontant.

At Norge spiller to kamper på under ett døgn er blitt en snakkis i EM, og at to spillere måtte bli igjen i hallen irriterte flere. Landslagslege Nils Leraand klarte ikke å skjule frustrasjonen i pressesonen. På spørsmål fra NTB, svarte Leraand:

- Det har vært tre hviledager på rad der dem kunne kommet for å teste oss på hotellet, sier Leraand i pressesonen, tydelig oppgitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer