Irritert Ronald slår tilbake

Ronaldo er både sint og irritert over alle spekulasjonene om hans helsetilstand. Superspissen benekter at han hadde noe som liknet et epileptisk anfall noen timer før finalekampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det feiler meg ingenting, og jeg har i hvert fall ikke epilepsi. Derfor kommer det ikke til å bli snakk om å ta noen helsetester. Jeg ble sjekket skikkelig i Frankrike og er fornøyd med resultatene, sier Ronaldo. Han gikk

ut i pressen i går og la ikke skjul på at han er bitter på pressen som har satt i gang en rekke spekulasjoner rundt stjernespissens helsetilstand.

Ronaldo møtte flere reportere i går like utenfor hjemmet sitt i Rio de Janeiro. Det var første gang han møtte folk fra media ansikt til ansikt etter VM-finalen, der han led av et krampeaktig anfall bare noen timer før

finalekampen.

- Brasil tapte kampen fordi hele laget spilte dårlig. Jeg ble brukt som en unnskyldning for 0-3-nederlaget, sier Ronaldo.

Ba om å få spille

- Etter testene jeg var

gjennom i Frankrike spurte jeg selv professor Zagallo om å få spille finalen, for jeg følte meg i orden, sier stjernespissen, som bare var en skygge av seg selv i finalen.

- Jeg er frisk og føler meg helt i orden. Ikke engang knærne mine gir meg smerter. Derfor bør ingen være bekymret for min helsetilstand, sa en synlig nervøs Ronaldo til pressefolkene i Rio i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer