Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Irritert Ronald slår tilbake

Ronaldo er både sint og irritert over alle spekulasjonene om hans helsetilstand. Superspissen benekter at han hadde noe som liknet et epileptisk anfall noen timer før finalekampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det feiler meg ingenting, og jeg har i hvert fall ikke epilepsi. Derfor kommer det ikke til å bli snakk om å ta noen helsetester. Jeg ble sjekket skikkelig i Frankrike og er fornøyd med resultatene, sier Ronaldo. Han gikk

ut i pressen i går og la ikke skjul på at han er bitter på pressen som har satt i gang en rekke spekulasjoner rundt stjernespissens helsetilstand.

Ronaldo møtte flere reportere i går like utenfor hjemmet sitt i Rio de Janeiro. Det var første gang han møtte folk fra media ansikt til ansikt etter VM-finalen, der han led av et krampeaktig anfall bare noen timer før

finalekampen.

- Brasil tapte kampen fordi hele laget spilte dårlig. Jeg ble brukt som en unnskyldning for 0-3-nederlaget, sier Ronaldo.

Ba om å få spille

- Etter testene jeg var

gjennom i Frankrike spurte jeg selv professor Zagallo om å få spille finalen, for jeg følte meg i orden, sier stjernespissen, som bare var en skygge av seg selv i finalen.

- Jeg er frisk og føler meg helt i orden. Ikke engang knærne mine gir meg smerter. Derfor bør ingen være bekymret for min helsetilstand, sa en synlig nervøs Ronaldo til pressefolkene i Rio i går.

Nå skal han hvile den neste måneden sammen med kjæresten Suzana Werner, men han ville ikke si til reporterne hvor paret skulle tilbringe tiden.

Flere teorier

Det er framsatt

flere teorier om hva som kunne være galt med Ronaldo i etterkant av det krampeliknende anfallet han hadde før VM-finalen. Den brasilianske legen Lido Toledo har flere ganger de siste dagene antydet at anfallet kunne skyldes

en epileptisk reaksjon eller ha neurologiske årsaker. Dermed oppsto ryktene om at Ronaldo var epileptisk.

Andre teorier går ut på at stjernespilleren fikk en allergisk reaksjon like før finalekampen, men denne teorien er på ingen måte bevist.

Et annet rykte gikk ut på at Nike og Fifa (Det internasjonale fotballforbundet) ville at Frankrike skulle vinne finalen. Brasil skulle på sin side får lov til å arrangere VM-sluttspillet om fire år for å tape kampen.
Dette skulle skje ved at Fifa skulle frata Japan og Sør-Korea mesterskapet på grunn av den spente situasjonen mellom de to koreanske republikkene.

Ryktene som verserte på Internett var så sterke at Nike måtte gå ut og avsanne dem.

- Dette er bare oppspinn og falske rykter, sa Nike-talsmann David Mingey. Han understreket at Nike er en sponsor og ingenting annet.

(NTB-AFP)

<B>IRRITERT:</B> Ronaldo er irritert over alle spekulasjonene rundt hans helse. I går avkreftet han epilepsiryktene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!